Anmälan till kvalificeringen är stängd för 2018 - Anmälan för 2019 öppnar inom kort.

----------------------------------------------------------------------------------------

Är du en av finalisterna i Bussförar-SM?

Den 9 september gör 16 finalister upp om äran och 6000:- i resecheckar på Gillingebanan i Stockholm. Är du en av dom?

Välkommen att delta i Bussförar-SM!

Den första etappen – Uttagningen – består av ett internetbaserat teoriprov med 30 frågor. Du har max 15 minuter på dig att svara på frågorna så se till att du är redo innan du startar provet.

Du kan endast göra provet en gång och vi vill särskilt uppmärksamma dig på att du riskerar diskvalificering om det upptäcks att du gjort teoriprovet fler än en gång.

Tävlingen är öppen för yrkesverksamma bussförare med giltigt busskörkort, körkortsbehörighet D, dock ej förare som har som huvudsaklig sysselsättning att utbilda andra förare.
Anmälan är kostnadsfri.

Uttagningen pågår mellan mars och juni!

De 16 deltagare som har bäst resultat - i antal rätt svar och bäst tid - går vidare till Bussförar-SM s andra etapp. Observera att om flera personer har samtliga rätt är det kortast tid som avgör vem som går vidare i tävlingen.
Finalen genomförs på Gillingebanan norr om Stockholm måndagen den 3 september.

Lycka till!

 

Genom att du gör ett aktivt val att anmäla dig till Bussförar-SM så godkänner du att vi använder dina kontaktuppgifter för att kontakta dig i den händelse av att du är finalist eller reserv. Notera att vi om du inte svarar på de kontaktförsök som kommer göras i samband med att finalisterna kontaktas, så kommer den arbetsgivare du angivit som primär att kontaktas för att söka kontakt med dig. Ingen annan information än den som är relevant för tävlingen Bussförar-SM kommer att skickas till den mailadress du anger.

Den information du lämnar kommer inte att användas på annat sätt än vad som ovan anges. Din arbetsgivare kommer inte att få veta ditt resultat på provet. Din angivna arbetsgivare kommer att bli informerad om du erhåller en av de 16 finalplatserna. Ditt namn, arbetsgivare samt den depå du angivit kommer att publiceras här på hemsidan om du är en av finalisterna. Detta efter att personlig kontakt tagits med dig för bekräftelse av din finalplats. 

Anledningen till att vi vill ha in dina födelseuppgifter samt körkortets utfärdandeår är att vi i förekommande fall måste kontrollera med körkortsregistret om behörigheter etc.

Denna text kommer att uppdateras i samband med att den nya Europeiska personuppgiftslagen träder i kraft 25 maj 2018. Du kommer också att få ett mail sänt till dig med den nya formuleringen för godkännande. Ansvarig för uppgifternas hantering är Nordiske Medier Stockholm AB och Jacob Albertsen, projektledare för Bussförar-SM.